united states

Apple Music nu beschikbaar via Sonos 

Brussel, 10 februari 2016 – Vanaf vandaag is Apple Music wereldwijd beschikbaar op alle Sonos-systemen. Muziekfans over de hele wereld krijgen hiermee toegang tot de functionaliteiten van Apple Music, zoals Voor jou, Nieuw, Radio en Mijn muziek, maar ook tot de volledige Apple Music-catalogus. Om Apple Music te streamen op Sonos, hoeven gebruikers alleen maar ‘Muziekservices toevoegen’ te selecteren op de Sonos controller-app, naar het Apple Music-icoon scrollen, en in te loggen.

 

Apple Music op Sonos is vanaf begin december getest door honderdduizenden luisteraars door middel van een succesvol testprogramma. “De feedback van leden van Apple Music op Sonos tijdens de testperiode was top”, zegt Eddy Cue, senior vicepresident van Internet Software en Services bij Apple. “Sonos en Apple Music zorgen samen voor een waanzinnige luisterervaring in huis – en we zijn blij dit nu aan te kunnen bieden aan alle Sonos-gebruikers.”

“Deze samenwerking is een uitstekend voorbeeld van het samengaan van twee bedrijven die echt geven om muziek, om te kunnen zorgen voor een topluisterervaring”, zegt John MacFarlane, de chief executive officer bij Sonos. “Dankzij de samenwerking met Apple kunnen we Apple Music op een eenvoudige, intuïtieve manier bij mensen thuis brengen – en het klinkt ook nog fantastisch.”

 

Apple Music is alles wat muziek zo mooi maakt, allemaal op één plek, met playlists voor elk moment die zijn samengesteld door muziekexperts van wereldklasse. Het brede aanbod staat hierbij centraal: van de kleine radiostations en Beats 1, tot de suggesties in Voor jou en topalbums en -nummers in Nieuw. Er komt ook een Sonosstation op Apple Music, samengesteld door artiesten in samenwerking met Sonos. Nieuwe gebruikers kunnen Apple Music drie maanden gratis uitproberen.

Al het beeldmateriaal download je hier.

Over Sonos

Sonos® maakt sinds 2002 het toonaangevende Smart Speaker-systeem. In 2002 begon het bedrijf met een paar intelligente technici en briljante ontwerpers die hun liefde voor muziek deelden. Inmiddels is Sonos uitgegroeid tot een wereldwijd muziekmerk dat zich richt op de totale verandering van de luisterbeleving thuis. Onze draadloze Smart Speakers en audioproducten voor thuis maken het voor iedereen makkelijk om in elke kamer van de beste muziek te genieten. Zo kan iedereen naar zijn favoriete nummers luisteren, nieuwe, onbekende muziek ontdekken en genieten van de beste geluidskwaliteit.

 

Dat doet Sonos overal ter wereld, in meer dan zestig landen, met tientallen streaming- muziekdiensten, via duizenden winkels en in miljoenen huishoudens. Doordat Sonos constant investeert in software en services, wordt de muziekbeleving van klanten nadat ze hun Sonos-producten hebben aangeschaft alleen nog maar beter. Sonos verandert de manier waarop mensen naar muziek luisteren – huis na huis.

 

Sonos, Inc. is een privé-onderneming, gevestigd in Santa Barbara (Californië), met vestigingen in Boston en Seattle, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Duitsland en China.

© 2004-2015 by Sonos Inc. Alle rechten voorbehouden. Sonos en alle productnamen en slogans van Sonos zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Sonos, Inc. 

 

Perscontact

Progress Communications

Sara De Bruyne / Aurélie Cordier

02 474 17 46